Ekipe OK „KI 0230“ usepšne u Rumuniji

Pet ekipa devojčica članica Odbojkaškog kluba ,,Кi-0230“ učestvovalo je prpoteklog vikenda na tradicionalnim međunarodnom odbojkaškom turniru ,,Кupa Oradea Tournamento 2017“ u Rumuniji.

Takmičenje je podrazumevalo nadmetanja u pionirskoj kategoriji i u mini odbojci koja je zvanično takmičenje u Rumuniji. U kategoriji pionirki, osvojeno je 2. i 3. mesto, dok su devojčice polaznice škole odbojke OК ,,Кi-0230“ bile ubedljivo najuspešnije na turniru osvojivši 1. i 3. mesto. Pored ekipa iz Rumunije i Mađarske, OК ,,Кi-0230“ je bio jedini klub iz Srbije na ovom turniru.

,,Možemo reći da je ovaj turnir pored svih prednosti koje sam po sebi nosi kao veliki međunarodni turnir nama poslužio i kao odlična prilika za uigravanje pionirke ekipe za predstojeću Pionirsku ligu Vojvodine. Imali smo čak 3 ekipe pionirki, čime se retko koji klub danas može pohvaliti u mlađim kategorijama. Sve devojčice su članice škole odbojke OК ,,Кi-0230“ – rekao je Goran Arnuš, trener kluba.

Posle uspešne igre i dominacije odbojkašica OК ,,Кi-0230“, usledili su brojni pozivi za predstojeće međunarodne turnire.

error: Content is protected !!