INFO Servis, Sport

Drugi „Ludaja kup“ u streličarstvu u nedelju u Kikindi

Streličarsko udruženje „Apolo“ u nedelju, 28. februara u hali SC „Jezero“ organizuje 2. po redu „Ludaja kup“, koji će okupiti više od 100 streličara iz Srbije. Prisustvo publike nije dozvoljeno zbog epidemiološke situacije. Takmičenje se organizuje uz podršku lokalne samouprave. 

Kikinda će u nedelju ugostiti više od 100 streličara iz Novog Sada, Surčina, Beograda, Šapca, Čajetine, Subotice i Kraljeva, a svoje predstavnike će imati i organizator, Streličarsko udruženje „Apolo“:

Boje grada braniće 8 ili 9 predstavnika „Apola“. Imaćemo takmičare u kadetskoj, juniorskoj i seniorkoj kategoriji, i po prvi put ćemo se ekipno takmičiti u seniorskoj konkurenciji – kaže Zaviša Lučić iz SU „Apolo“. 

Zbog epidemiološke situacije prisustvo publike neće biti dozvoljeno. Naš sagovornik objašnjava da će takmičenje biti održano u dva termina:

U prvom, prepodnevnom terminu će gađati starosne kategorije i stiolovi koji nemaju raspucavanja, nego samo kvalifikacioni deo. Posle podne će nastupiti kategorije i stilovi koji imaju i kvalifikacioni i deo sa raspucavanjem, odnosno borbe za medalje. 

„Ludaja kup“ je takmičenje koje se organizuje u okviru redovnog godišnjeg programa Streličarskog udruženja „Apolo“ i finansijski podržano je od strane lokalne samouprave. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!