INFO Servis

Završeno „Kikindsko leto“: I organizatori i publika prezadovoljni

Kikinđani i gosti našeg grada imali su priliku da tokom šest vikenda u dvorištu Narodnog muzeja uživaju u bogatom programu manifestacije „Kikindsko leto“. U okviru manifestacije organizovana su i sportska takmičenja, projekcije filmova u bašti Biblioteke i disko veče u SC „Jezero“. 

Ovogodišnju manifestaciju „Kikindsko leto“ otvorilo je sportsko-zabavno takmičenje „Igre na vodi“, a zatvorio nastup gimnazijskog rok benda „Šok“. Jasmina Milankov iz Odseka za poslove razvoja grada kaže da su organizatori veoma zadovoljni odzivom sugrađana.

Ove godine je bilo izuzetno mnogo posetilaca, čini mi se da se svake godine broj ljudi koji dolazi da prati naše programe povećava. Dvorište Kurije bilo je puno, i uvek se tražila stolica više. Pozorišne predstave uvek zainteresuju veliki broj sugrađana, ali mislim da je ove godine taj cifra premašila sva naša očekivanja. Najviše ih je bilo na predstavama „Hor bečkih dečaka“ i „Crveni šešir“ – kaže Milankov.

Naša sagovornica istakla je i da su naši sugrađani koji su se predstavili bili na visini zadatka i potpuno ravnopravni sa svim gostima.

Tu prvenstveno mislim na duvački orkestar Dobrovoljnog vatrogasnog društva, koji nas je potpuno zatekao u pozitivnom smislu, kako repertoarom tako i potpuno drugačijim pristupom u odnosu na neke ranije nastupe. Tu su naravno i naši penzioneri iz Udruženja „Sunčana jesen“ koji se uvek lepo i temeljno prirpeme, a za kraj su nastupili kikindski mladi bendovi koji su osvojili srca svih nas koji smo bili prisutni.

Milankov je zaključila da je za nama lepo i uspešno realizovano „Kikidnsko leto“, koje nisu pokvarili ni loši vremenski uslovi.

Fotografije: Kacelrija za turizam 

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!