INFO Servis

Uručeni bebi-paketi roditeljima dece rođene u septembru, oktobru i novembru

Dodela bebi-paketa roditeljima dece rođene u septembru, oktobru i novembru 2019. godine, upriličena je danas u svečanoj sali Gradske kuće. Bosiljka Srdić, zamenica gradonačelnika, uručila je 120 paketa sa opremom za novorođenčad.

Gradska uprava već šestu godinu sprovodi akciju uručivanja opreme za bebe, sa ciljem da se roditeljima olakšaju prve nedelje nakon dolaska prinove. Roditelje beba rođenih od 1. septembra do 30. novembra prošle godine, danas je u Gradskoj kući pozdravila i poželela im dobrodošlicu zamenica gradonačelnika, Bosiljka Srdić: 

Dodela paketa sa opremom za bebe jedan je od najlepših događaja koje organizujemo u Gradskoj kući. Od srca delimo sa vama trenutak radosti i dolaska na ovaj svet. Rađanje bebe je jedan od najlepših trenutaka u životu roditelja, a podizanje deteta najvažniji zadatak. Kao lokalna samouprava trudićemo se da stvorimo što bolje uslove za odrastanje vaših mališana– poručila je Srdić. 

Vrednost paketa opreme za bebe iznosi oko 8.000 dinara. Osim osnovnih stvari za novorođenčad, sadrži i multifunkcionalnu stolicu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!