INFO Servis, Sport

Umorna “Velika Kikinda“ ipak izgubila od “Stare Pazove“: Počinje plej aut

Košarkaši “Velike Kikinde“ su u poslednjem, 14. kolu regularnog dela prvenstva Prve srpske lige, izgubili od “Stare Pazove“. Kikinđani su na parketu hale Sportskog centra “Jezero“ poraženi sa 80:73 i sada čekaju raspored igranja u plej aut fazi. Emotivno ispražnjeni i veoma umorni, košarkaši “Velike Kikinde“ nisu uspeli da ostvare još jednu pobedu, iako se igrala utakmica bez rezultatskog značaja.

Prva četvrtina završena je 23:17 u korist gostiju, da bi u drugoj četvrtini Kikinđani slavili sa 24:22. Treća četvrtina bila je takođe veoma neizvesna i završena 19:17 u korist “Stare Pazove“, a potom je u poslednjoj četvrtini rezultat bio 16:15 za goste:

Mi smo svakako išli na pobedu iako je ovo bila utakmica bez rezultatskog značaja. “Stara Pazova“ svakako je učesnik plej of faze, mi idemo u plej aut. Ali, smo želeli da ostvarimo još jedan trijumf imajući u vidu da smo u poslednjim utakmicama zaista pokazali dobru igru i igrali na vrhunskom nivou. Međutim, bili smo umorni. Video se umor još od utakmice protiv pančevačkog “Dinama“, tako da su momci bili prilično emotivno ispražnjeni i pored velike želje nismo mogli da pobedimo goste koji su naš umor iskoristili. Priliku da zaigraju dobili su i oni momci koji nisu imali veću minutažu u prethodnom periodu. Sada nam predstoji plej aut faza, još uvek čekamo raspored igranja i prvog protivnika. Zadovoljan sam onim što smo napravili tokom regularnog dela, momci daju sve od sebe i veoma se trude, tako da se nadam da će se taj trud i isplatiti – rekao je Mirko Bucalo, trener “Velike Kikinde“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!