INFO Servis, Sport

“Taski U 21“ pobednik “Letnjih igara na vodi“

Ekipa “Taski U 21“ osvojila je prvo mesto na “Letnjim igrama na vodi“ koje su treći put organizovane na bazenima Sportskog centra “Jezero“, a u organizaciji Grada Kikinde, u okviru “Kikindskog leta“. Pobednička ekipa savladala je u finalu “Prvi tim“ sa jednim poenom prednosti i tako obradovala svoje navijače. Kapiten pobedničke ekipe, Nikola Novaković, pre nego što su ga članovi njegovog tima bacili u bazen, stigao je da kaže da je ovo bilo lepo iskustvo pogotovo što im nije prvi put da se takmiče, ali da je pobedila sloga i zajedništvo koje imaju, s obzirom na to da se i privatno lepo druže:

Mi smo protekle godine igrali protiv iste ekipe u finalu, ali smo ih sada pobedili. Malo više smo vežbali, mi se već dugo lepo družimo i verujem da je to zajedništvo bilo presudno. Zaista smatram da je ovo jedna lepa zajednička pobeda cele ekipe. Mi smo došli da bi se družili i uživali. Naša ekipa ima i nekoliko aktivnih sportista, ima nas devetoro i svi smo jako složni, zato smo i pobedili – istakao je Novaković.

U finalu je bilo viđeno 11 disciplina, a mnogobrojna publika mogla je da vidi nadmetanja u brzom plivanju, štafeti, bušenju balona, kao i pogađanju muzičkih numera. Bilo je neophodno opšte znanje, ali i dobra fizička spremnost, koju su prikazali svi učesnici. Svaka disciplina zahtevala je okrenotst i spremnost na vodi.

Nadmetanje na bazenima organiovano je u okviru “Kikindskog leta“, a Olivera Marinkov, iz Odseka za poslove razvoja grada podsetila je građane da je avgust pun kvalitetnog i zabavnog programa za sve one koji su odlučili da leto provedu kod kuće:

Već tradicionalno smo avgust započeli “Kikindskim letom“, a ove godine otvorili smo ga koncertom Duvačkog orkestra Dobrovoljlnog vatrogasnog društva Kikinda, a potom su održane i Igre na vodi. Najmlađa publika je imala priliku da pogleda predstavu “Pinokio“. Naredni vikend biće takođe zanimljiv, U petak nas očekuje veče sa Aleksadrom Dujinom, u suboru će biti održano  disko veče na bazenima, da bi u nedelju bila održana predstava “Drž, ne daj“. Ove godine imamo šarolik program, zato pozivamo sve građane da sa nama zajedno uživaju u avgustovskim večerima – dodala je Marinkova.

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!