INFO Servis, Sport

Stoprocentan učinak kikindskih odbojkaša i odbojkašica

Kikindski odbojkaši i odbojkašice ovog vikenda imali su maksimalan učinak u prvenstvima u kojima se takmiče. Odbojkaši MOK “Kikinde“ već su nas navikli na sjajne rezultate koje postižu, kako na svom, tako i na gostujućim terenima, a ovoga puta utakmicu su u Magliću završili za manje od 50 minuta. Naime, Kikinđani su u okviru utakmice osmog kola Prve vojvođanske lige bez ikakvih problema savladali domaći “Maglić 1953“ sa 3:0 u setovima i još jednom pokazali da su najozbiljniji kandidat za ulazak u viši stepen takmičenja. Iako ima još dosta da se igra, za sada sve ide kako treba u taboru kikindskog odbojkaškog kluba. Kikinđani su slavili sa 25:11, 25:9 i 25:11. U narednom kolu igraće protiv “Mladosti“ u Turiji.
 
Da ekipa “KI-0230“ igra sve bolje pokazuje i najnoviji rezultat koje su ostvarile ove odbojkašice. Igračice kikindske ekipe ostvarile su i treću uzastopnu pobedu u Prvoj vojvođanskoj ligi i tako dale do znanja da ih na proleće očekuju znatno bolje partije. Na gostovanju u Zrenjaninu, one su savladale ekipu “Proletera“ sa 3:1 u setovima. Našim odbojkašicama pripala je utakmica sa 25:21, 10:25, 25:18 i 25:18. Ekipa “KI-0230“ u narednom kolu ugostiće “Krajišnik“ iz istoimenog mesta i pokušati da i ovoga puta ostvari pobedu pred domaćom publikom.
 
Ekipa “Krajišnika“ loše je prošla ovog vikenda na svom terenu jer je izgubila od ekipe “Kikinde“ sa 3:0 u setovima. Kikinđanke su ponovo bile sjajne na parketu i bez većih problema savladale domaće odbojkašice sa 25:21, 25:7 i 25:20. U taboru kluba kažu da je sve išlo kako treba i kako je bilo dogovoreno, tako da ni rezultat nije mogao da izostane. U sledećem kolu Kikinđanke će ugostiti svog ljutog rivala iz Vršca, ekipu “Banata“.
Pratite nas FB
error: Content is protected !!