INFO Servis, Sport

Srpska liga: “Kozara“ slavila nad “Feniksom“, “Sloboda“ remizirala sa Subotičanima

Fudbaleri “Slobode“ nisu uspeli da ostvare veliku pobedu nad subotičkom “Bačkom 1901“ u utakmici 7. kola Srpske lige – Vojvodina. Kozarčani su na svom stadionu “Ilija Pantelić“ odigrali nerešeno 2:2 sa protivnikom i bili veoma blizu trijumfu protiv ekipe koja je važila za jednog od glavnih pretendenata za ulazak u viši stepen takmičenja, ali su uprkos nerešenom rezultatu još jednom pokazali kvalitet koji poseduju. Po mnogima, “Sloboda“ je zaslužila pobedu, imala je u rukama, ali je izjednačujući gol pao u poslednjim trenucima meča. Precizni za domaće bili su Neđo Gavrilović i Milan Misić.

Fudbaleri “Kozare“ iz Banatskog Velikog Sela slavili su na gostovanju u Pećincima. Velikoselci su pobedili 4:2 ekipu “Feniksa 1995“ iz Apatina i tako uspeli da osvoje veoma važne bodove za dalji nastavak prvenstva. Prvi gol postigao je Marko Mastilo, da bi se potom u listu strelaca upisao Boris Ćirić. Treći pogodak je postigao Neven Đaković da bi na kraju za konačan rezultat gol postigao i David Bjelanović:

-Igrači su pred utakmicu bili veoma motivisani, ušli su na teren maksimalno raspoloženi za igru, dali su sve od sebe i na kraju je to rezultiralo velikom pobedom koja nam je i te kako važna za dalji nastavak takmičenja – istakao je trener “Kozare“, Slobodan Mitrović.

Naredno kolo igraće se za vikend. “Kozara“ će u Banatskom Velikom Selu ugostiti zrenjaninski “Radnički“, dok će “Sloboda“ putovati u Kulu na utakmicu protiv “Hajduka 1912“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!