INFO Servis

Savetovanja o dijabetesu i hipertenziji 10. i 25. u mesecu u Apoteci „Cvejić“ na Trgu

Dva puta mesečno, 10. i 25. u periodu od 9 do 12 sati, u Apoteci „Cvejić“ na adresi Trg srpskih dobrovoljaca broj 36, biće otvoreno savetovalište o dijabetesu i povišenom krvnom pritisku. 

Stručni i ljubazni farmaceuti u Apoteci „Cvejić“ na gradskom trgu razgovaraće sa građanima i savetovati ih o svemu što ih interesuje u vezi zdravlja: 

U okviru savetovanja građani će moći da porazgovaraju sa farmaceutima, o svom opštem zdravstvenom stanju, zdravoj ishrani, kao i o pravilnoj upotrebi lekova i suplemenata. Predviđeno je da se savetovališta organizuju dva puta u mesecu, kada će svi zaintersovani moći da dobiju savete o dijabetesu i hipertenziji, kao i o svemu ostalom što se tiče njihovog zdravlja – kaže Vidana Nedić iz Apoteke „Cvejić“. 

U Kikindi, apoteke iz lanca „Cvejić“ locirane su na mestima gde su bile državne apoteke kako u gradu, tako i u svim okolnim selima. Apoteka na adresi Braće Tatića GA/4 dežurna je 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Osim veoma povoljnih cena, dobra snabdevenost, kvalitetna usluga stručnih i ljubaznih farmaceuta je ono što apoteke „Cvejić“ izdvaja na tržištu. 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!