INFO Servis, Sport

Rukometašice “Kikinde“ deklasirale beogradski “Junior“

Rukometašice ŽORK “Kikinda“ ostvarile su pobedu nad beogradskim “Juniorom“ sa 38:22 u utakmici 3. kola Super B rukometne lige Srbije za žene. U hali Sportskog centra “Jezero“ Kikinđanke su pred svojim navijačima lako došle do nove pobede i tako pokazale kvalitet koji poseduju, a novi trijumf predstavlja im vetar u leđa za naredne utakmice koje ih očekuju:

Devojke su odigrale zaista dobro, pogotovo prvo poluvreme gde smo imali zaista dobar pristup utakmici. U nastavku je bilo malo slabije, nisam toliko obraćao pažnju na rezultat već na ono što sam zahtevao da se na terenu odigra. Sve devojke su dobile šansu da pokažu koliko mogu i to su na sasvim dobar i kvalitetan način iskoristile – istakao je nakon utakmice trener kikindskog tima, Dragan Mrakić.

Za igračicu utakmice proglaena je Teodora Đukičin:

Mi smo znatno iskusnija ekipa od naših gostiju iz Beograda, tako da smo sa razlogom pobedu i očeivale. Radile smo naporno da dođe do ovog rezultata koji smo ostvarili. Zaista sam ponosna na svoje devojke jer smo sve dale od sebe da učinak bude maksimalan – dodala je Teodora Đukičin.

U narednom kolu sledeće nedelje, rukometašice “Kikinde“ odlaze na dalek put u Prokuplje na utakmicu protiv domaćeg “Topličanina“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!