INFO Servis, Sport

Rukomet (Ž): Velika pobeda ŽORK “Kikinde“ u Petrovcu na Mlavi

Rukometašice ŽORK “Kikinde“ ostvarile su veliku pobedu u utakmici 10. kola Super B rukometne lige Srbije za žene protiv “Sloge“ u Petrovcu na Mlavi. Kikinđanke su slavile sa 33:24 (16:13) i tako uspele da se povrate nakon poraza pred domaćom publikom od pre nekoliko dana. Ovoga puta sve je išlo mnogo bolje i igračice su bile znatno raspoloženije za igru, a to se videlo i na terenu protiv prilično dobre ekipe “Sloge“, koja već duži period pruža dobre partije pogotovo na domaćem terenu.

Za igračicu utakmice proglašena je Natalija Prodanov golman kikindske ekipe. Teodora Đukičin najefikasnija je u redovima našeg kluba sa čak 10 postignutih golova, a sjajnu partiju pružila je i Linea Čočaj postigavši osam pogodaka. Po četiri gola dale su Nataša Gudurić, Željana Radaković i Ana Čubrilo. Po jednom su bile precizne Jovanka Peić, Aleksandra Čubrilo i Nevena Bjelić.

U utakmici poslednjeg kola jesenjeg dela šampionata Super B rukometne lige Srbije za žene, Kikinđanke će pred domaćom ublikom narednog vikenda u hali Sportskog centra “Jezero“ ugostiti ekipu “Kučeva“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!