INFO Servis, Sport

Rukomet: Počele pripreme u “Kikindi Grindex“

Naš superligaški klub “Kikinda Grindex“, započeo je pripreme pred nastupajuće utakmice u super A rukometnoj ligi Srbije, koje zvanično startuju drugog februara.  Tada će u halu sportskog centra “Jezero“ gostovati “Šamot 65“ iz Aranđelovca, a potom naše rukometaše očekuje domaćinstvo nad “Novim Pazarom“.

Prozivka u “Kikindi Grindex“ održana je pre nekoliko dana, a na njoj su se pojavili svi igrači. U toku su kondicioni treninzi, a naše rukometaše očekuju tri kontrolne utakmice protiv zrenjaninskog “Proletera“, pančevačkog “Dinama“ i temišvarske “Politehnike“:

U toku su pripreme za drugi deo sezone. Iskoristićemo ovaj period da bi se što bolje pripremili i kako bi u nastavku prvenstva uzeli protivnicima što više bodova. Prva nedelja je najteža, svi smo pomalo umorni, ali to je normalno i sve će doći na svoje kako se treninzi budu pojačavali. Atmosfera u klubu je sjajna, svi smo nestrpljivi i jedva čakemo da započnemo drugi deo prvenstva – istakao je Nenad Trumbetaš, prvotimac “Kikinde Grindex“.

“Kikinda Grindex“ jesenji deo prvesntva završila je na osmoj poziciji sa ukupno 13 bodova, baš koliko imaju “Spartak Vojput“ i “Crvena zvezda“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!