INFO Servis, Sport

Rukomet (M): “Kikinda Grindex“ savladala “Spartak Vojput“

Rukometaši MRK ’’Kikinde Grindex’’ pobedili su ekipu subtičkog “Spartak Vojputa“ u utakmici prvog kola Play kupa Superlige Srbije i tako sa deset bodova učvrstili prvu poziciju mini lige. Kikindska ekipa savladala je goste sa 31:26 (17:12). Tokom utakmice, Kikinđani su vodili gotovo svih 60 minuta. Šansu da zaigraju dobili su i mlađi igrači, pa je tako veliku minutažu ovoga puta dobio mladi golman Nikola Rogljačin, koji je pružio vrlo dobru partiju sa dosta odbranjenih gostujućih šuteva.

Igrač utakmice je Milan Lisica, koji je postigao osam golova, dok se Đorđe Gamber četiri puta upisao u listu strelaca. Nikola Vrgović i Aleksandar Kurteš dali su po tri gola. Po dva pogotka zabeležili su Marko Trninić, Mirko Kenjalo i Stanimir Komarek, dok su po jednom bili precizni Dušan Mirić, Nenad Trumbetaš, Nenad Delibašić, Ljubomir Golić i Nemanja Dukatarov.

Naredna utakmica “Kikinde Grindex“ je u četvrtak, 25. aprila, u hali Sportskog centra “Jezero“, a ovoga puta našim rukometašima na megdan dolazi “Šamot 65“ iz Arnađelovca.

(Autor fotografija: Miroslav Lukić)

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!