INFO Servis, Sport

Rukomet: ’’Kikinda Grindex’’ pobedila ’’Šamot 65’’ iz Aranđelovca

Kikindski rukometaši pobedili su na svom terenu veoma iskusnu i dobru ekipu ’’Šamot 65’’ iz Aranđelovca sa 23:19 (14:10) i sa nova dva boda priključili se gornjem delu prvenstvene tabele, tako da se sada nalaze na petoj poziciji Super A rukometne lige Srbije sa 15 bodova. ’’Kikinda Grindex’’ nadigrala je gostujuću ekipu iz Aranđelovca i sjajnom partijom uspela da ostvari niz uzastopnih pobeđenih utakmica, neophodnih za priključenje samom vrhu srpskih rukometnih ekipa.

Za igrača utakmice proglašen je Milan Lisica strelac devet pogodaka. Pored njega, Dušan Mirić postigao je pet golova, Stanimir Komarek tri, Nikola Vrgović dva, a po jedan Marko Trninić, Aleksandar Kurteš i Mirko Kenjalo:

-Ovo je bila jedna vrlo teška utakmica koju smo morali da pobedimo i ne bismo uspeli da nije bilo ovako dobre publike, ali i da nismo ispoštovali sve ono što smo se dogovorili u svlačionici. Jako mi je drago što smo napravili veliki niz pobeda što može samo da nam posluži kao podstrek za svaku narednu utakmicu. Zahvalio bih publici koja nas uvek bodri i podržava – istakao je nakon utakmice kapiten ’’Kikinde Grindex’’, Mirko Kenjalo.

Rukometaši ’’Kikinde Grindex’’ sledeće subote, 9. februara, odigraće utakmicu na svom terenu protiv ekipe iz Novog Pazara. Početak je u 18 sati.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!