INFO Servis, Sport

Rukomet: “Kikinda Grindex“ izgubila od “Novog Pazara“

Rukometaši “Kikinde Grindex“ izgubili su od “Novog Pazara“ u okviru utakmice 15. kola Super A rukometne lige Srbije. Gostujuća ekipa savladala je kikindske rukometaše sa 26:24 (13:12).

Utakmica je bila srčana, sa dosta lepih akcija i prilično neizvesnim krajem. Na poluvremenu je bilo 13:12 za goste, iako je domaća ekipa imala vođstvo na samom početku od četiri gola. Kako je vreme prolazilo, tako je i ekipa iz Novog Pazara bila sigurnija. Za igrača utakmice proglašen je Savo Savuljica sa sedam postignutih golova.  S druge strane, kikindski rukometaši pravili su mnogo grešaka, a promašeni ziceri, kao i prilično slaba odbrana, nisu bili dovoljni da ostvare još jednu pobedu, iako su nanizali pet uzastopnih trijumfa u prvenstvu. Najbolji u redovima domaćih bio je Nenad Trumbetaš sa sedam postignutih golova, stanimir Komarek je pet puta bio precizan, Nikola Vrgović četiri, baš koliko i Ljubomir Golić. Po jedan gol dali su Marko Trninić i Aleksandar Kurteš.

U nastavku takmičenja elitne srpske rukometne lige, rukometaše “Kikinde Grindex“ u sledećem kolu očekuje gostovanje protiv “Spartak Vojputa“ u Subotici, a potom na domaćem terenu dočekuju pančevački “Dinamo“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!