INFO Servis

RPK: Promocija javnih poziva namenjenih privrednim subjektima 17. maja

Regionalni centar za društveno-ekonomski razvoj „Banat“ i Regionalna privredna komora Severnobanatskog upravnog okruga u Kikindi, uz podršku Ministarstva privrede i Razvojne agencije Srbije, u petak, 17. maja organizuju promociju aktuelnih javnih poziva, namenjenih potencijalnim i postojećim privrednim subjektima. 

Promocija će biti održana u petak u prostorijama Regionalne privredne komore u Kikindi, na adresi Trg srpskih dobrovoljaca broj 48, sa početkom u 11 časova. Učesnicima će biti predstavljeni sledeći javni pozivi: za dodelu bespovratnih sredstava u okviru programa podsticanja preduzetništva kroz razvojne projekte u 2019. godini; za učešće u Programu podrške sektorima prerađivačke industrije; za učešće u programu pružanja standardizovane usluge mentoringa i javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava u okviru programa podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2019. godini. 
Promociju će držati i na sva pitanja odgovarati predstavnici RCR Banata – regionalnog centra zaduženog za prijem i obradu prijava za ove konkurse na našem području, ispred Razvojne agencije srbije. 

Svi zainteresovani svoje učešće mogu prijaviti do kraja radnog vremena u četvrtak, 16. maja ovde   

Kontakt osoba u PKS RPK Severnobanatskog upravnog okruga je koordinatorka za usluge Lidija Š. Petrović na telefon: 060/5000-739 ili 0230/438-080. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!