INFO Servis

Rekonstruisani sportski teren i igralište u Ulici Ivana Jakšića

Sportsko-zabavni objekat, koji se nalazi u Ulici Ivana Jakšića u Kikindi, nedavno je dobio potpuno nov izgled. U rekonstrukciju podloge, tribina, ograde, koševa i rasvete uloženo je blizu milion dinara.

 

Igralište koje je potpuno rekonstruisano obišao je danas gradonačelnik Pavle Markov, koji je podsetio da je nekadašnji objekat, koji je služio za zabavu i rekreaciju, vremenom postao neprepoznatljiv i neuslovan za korišćenje:

Želeo bih da apelujem na sugrađane da više vode računa i da čuvaju objekte koji služe svima nama. Nemoguće je uštedeti toliko novca koji ćemo stalno ulagati u renoviranje i rekonstruisanje, jer je neophodno i graditi i nove objekte. Nećemo dozvoliti da određeni objekti propadaju i budu neupotrebljivi godinama, ali sa druge strane dosta novca trošimo na obezbeđenje i video nadzore kako bismo sačuvali gradsku svojinu. Samo je potrebno malo više obratiti pažnju, i imaćemo lepši grad u kojem svi želimo da živimo – rekao je Markov.

Svi radovi na rekonstrukciji igrališta i sportskih terena nedavno su završeni, a za ovu svrhu lokalna samouprava izdvojila je nešto manje od milion dinara.

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!