INFO Servis

Raznovrstan muzički program u okviru „Dana ludaje“

Kikinđani i gosti našeg grada će i ove godine, trećeg vikenda septembra, moći da uživaju u bogatom programu tradicionalne manifestacije „Dani ludaje“. Festival posvećen bundevi biće održan 34. put, od četvrtka, 19. septembra do nedelje 22. septembra. Organizatori su i ove godine pripremili žanrovski raznovrstan muzički program.

Prve večeri, u četvrtak, sa početkom u 21 sat, nastupiće naši sugrađani, Hor „Attendite“. U petak, 20. septembra, sa početkom u 21 sat pevaće naš poznati pop muzičar Željko Joksimović, a nakon njega, na bini na gradskom trgu nastupiće popularni folk pevač Aca Lukas.

Prvog dana vikenda, u subotu, 21. septembra, od 19 sati nastupiće jedinstveni internacionalni bend „Salsa y Punto“, koji čine muzičari sa Kube i iz Srbije. Sa početkom u 21 sat koncert će održati Mitar Mirić, a nakon njega i jedna od najvećih folk zvezda na ovim prostorima, Dragana Mirković. 

Poslednjeg dana manifestacije, sa početkom u 19 sati očekuje nas nastup valjevskog hard rok benda „Invazija, a muzički program ovogodišnje manifestacije zatvoriće fank-rok grupa iz Beograda „Deca loših muzičara“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!