INFO Servis

„Rasput za sve“ u petak i u subotu na Trgu

Lokalna samouprava u petak, 14. i u subotu, 15. juna na gradskom trgu organizuje program pod nazivom „Raspust za sve“, namenjen školarcima. Manifestacija se organizuje u okviru projekta „Matura 2019“.

Olivera Marinkov iz Odseka za poslove razvoja grada, kaže da lokalna samouprava prvi put ove godine organizuje manifestaciju koja je namenjena osnovcima i srednjoškolcima:

Program prvog dana rezervisan je za devojčice, odnosno devojke. Sa početkom u 16:30 biće održan ples đaka osmaka „Plešimo zajedno“. Nakon toga, od 17 sati poznata jutjuberka Ana Lazarević Anna će se družiti sa mladim Kikinđanima. Od 19 sati koncert će održati popoluarna pevačica Sara Jovanović, kada očekujemo veliki broj sugrađana na gradskom trgu – kaže Marinkov.

Prema rečima naše sagovornice, drugi dan manifestacije biće posvećen dečacima. U subotu u 15 časova biće organizovano druženje sa Aleksandrom Vesićem i Nemanjom Blažićem Trikijem, a nakon toga biće održan „Veseli basket“. Sa početkom u 19 časova nastupiće pobednik Pinkovih zvezdica, Ljubomir Stanković.

 

 
Pratite nas FB