INFO Servis, Sport

Prvo kolo KUP-a FSP Zrenjanin: “Kozara“ – “Sloboda“ 0:1

U utakmici 1. kola KUP-a Fudbalskog saveza područja Zrenjanin, fudbaleri “Slobode“ iz Novih Kozaraca pobedili su u derbiju komšijsku “Kozaru“ u Banatskom Velikom Selu. Kozarčani su slavili sa 1:0, a jedni strelac na utakmici bio je Nikola Galić koji je postigao pogodak u 35. minutu. Na terenu je viđena ujednačena igra oba srpskoligaša koji su još uvek u toku priprema za nastupajući prolećni deo domaćeg prvenstva:

-Zadovoljan sam pobedom, a najvažnije je da se tokom utakmice niko nije povredio. Utakmica je bila dinamična, dosta borbena, želeli smo da ostvarimo trijumf i to smo uspeli. Još uvek treba da radimo na sebi, ima dosta da se radi na trkačkom delu, moramo da poradimo i na disciplini i onda će to sve biti u redu. Pred nama je još vremena da se potpuno pripremimo za nastupajući drugi deo sezone, tome ćemo se maksimalno posvetiti, a posvetićemo se naravno utakmicama u Kup-u koje nam predstoje. Pohvalio bih protivničku ekipu na koretnoj igri, a svoje momke na trudu i zalaganju – istakao je nakon utakmice, trener “Slobode“, Saša Trifunac.

S druge strane, fudbaleri “Kozare“ okreću se nastavku priprema za početak drugog dela Srpske lige u kom se takmiče kako bi se na najbolji način pripremili za utakmice koje slede. Najvažnije im je da se na utakmici protiv “Slobode“ u Kup-u niko nije povredio:

-Mi se sada okrećemo domaćem prvenstvu i onome što nas očekuje u nastavku Srpske lige. Imamo još dosta da radimo, da se maksimalno posvetimo treninzima i da probamo da napravimo dobre razultate u utakmicama koje su pred nama. Neće biti lako, ali smatram da imamo dobar tim i da možemo do uspeha – dodao je trener “Kozare“, Slobodan Mitrović.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!