INFO Servis

Prijavljivanje za program „Pokreni se za posao“

Deveti po redu ciklus programa „Pokreni se za posao“, kојi sprovodi kompanija Filip Moris u saradnji sa organizacijom ENECA, otvoren je za prijave do 15. marta. 

Program „Pokreni se za posao” su 2009. godine pokrenule kompanija Filip Moris i organizacija ENECA, u želji da doprinesu smanjenju nezaposlenosti u Srbiji i podstaknu preduzetništvo u našoj zemlji. Osnovu programa pored donacije u vidu opreme neophodne zа usavršavanje delatnosti u iznosu do 10.000 dolara, čine i poslovne obuke i savetodavna pomoć.

Prijavljivanje za ovogodišnji ciklus programa traje do 15. marta. Zainteresovani informacije o načinu prijavljivanja mogu pronaći ovde: Pokreni se za posao

Program „Pokreni se za posao“ prepoznat je i kao jedan od najznačajnijih programa koji promovišu preduzetništvo u Srbiji, a 2015. godine proglašen je za nacionalnog pobednika u kategoriji investiranja u preduzetničke veštine od strane Evropske unije i Ministarstva privrede. Na kontinentalnom takmičenju u Luksemburgu je svrstan u 10 najboljih projekata za podršku preduzetništvu u Evropi.