INFO Servis

Premijerka Ana Brnabić danas posetila Kikindu

Predsednica Vlade Republike Srbije posetila je danas naš grad, i tom prilikom obišla fabriku „Zopas“ i prisustvovala sastanku u Gradskoj kući na kojem su predstavljeni projekti koje sprovodi lokalna samouprava. 

Premijerka Ana Brnabić je prilikom današnje posete Kikindi izrazila veliku podršku lokalnoj samoupravi za ono što je urađeno u proteklom periodu:

Kikinda je bila jedan od gradova u kojima su veliki privredni kompleksi prestali da rade, što je značajan broj građana ostavilo bez posla. Zahvaljujući velikim naporima ljudi koji vode ovaj grad ta situacija se polako menja. Dobro je što je završena industrijska zona, i drago mi je što sam imala priliku da posetim fabriku „Zopas“ koja je jedan od primera investitora koji dobro rade kako u Kikindi, tako i u Srbiji. 

Premijerka je odala priznanje predstavnicima lokalne samouprave za naporan rad u prethodnom periodu i izrazila nadu da će, u saradnji sa Vladom Republike Srbije u Kikindi biti otvoreno još mnogo novih radnih mesta.

 

Gradonačelnik Kikinde Pavle Markov izrazio je zadovoljstvo što je ovo prvi put da je predsednik Vlade Republike Srbije u zvaničnoj poseti Gradskoj upravi:

Osim što je to privilegija, predstavlja i obavezu da predstavimo sve ono što je u našem gradu urađeno. Želimo da ukažemo na to da se u Kikindi prethodnih godina desilo mnogo važnih stvari, i da je ovaj grad iz jednog letargičnog stanaj sada došao u priliku da ostvaruje sve ono što je zamislio. Nama je veoma važno da imamo dobru saradnju sa Vladom Republike Srbije, i nadamo se da ćemo i u budućnosti zajednički ostvarivati postavljene ciljeve i na taj način obezbediti daleko bolji život Kikinđana. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!