INFO Servis

Počinje nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“

Naša država je ponovo pokrenula nagradnu igru pod nazivom „Uzmi račun i pobedi“ , a u cilju suzbijanja sive ekonomije. Ovakva nagradna igra već je organizovana nekoliko puta.

 

Igra se bazira na sakupljanju fiskalnih računa, sa minimalnim iznosom od 100 dinara po računu. U jednoj poslatoj koverti treba da bude 10 fiskalnih računa, a mogu da se šalju svi fiskalni računi od 1. septembra ove godine.

Kao i prošli put, biće organizovana dva kruga. Sve koverte koje su prispele do izvlačenja u prvom krugu, važiće i za drugi krug, a trošak slanja neće se plaćati. Prvi krug biće završen do Nove godine.

Nagrade su automobil Fiat 500L, stan u naselju Zemunske kapije, zatim stan u Beogradu na vodi i ostali pokloni.

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna lica s prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije, izuzev lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana za rad u kabinetu predsednika Vlade Srbije, Generalnom sekretarijatu Vlade, Ministarstvu finansija, Republičkoj direkciji za imovinu, Upravi za igre na sreću, Poreskoj upravi, Državnoj lutriji Srbije, JP Pošta Srbije i Nacionalnoj alijansi za lokalni ekonomski razvoj (NALED), kao i članovi Komisije za praćenje regularnosti izvlačenja nagrada i utvrđivanja dobitnika.

 

 

Izvor: Beograduzivo.rs

Pratite nas FB
error: Content is protected !!