INFO Servis

I ove godine deca srpskih ratnih veterana dobila paketiće

Udruženje „Srpski ratni veterani Kikinda“ i ove godine obezbedilo je novogodišnje paketiće za decu ratnih veterana. Zbog epidemiološke situacije izostala je priredba u Narodnom pozorištu, a Deda Mraz je mališane posetio u njihovim domovima i obradovao ih poklonima. 

Na malo drugačiji način u odnosu na prethodne godine „Srpski ratni veterani Kikinde“ obradovali su decu paketićima. Obezbeđeno je 155 novogodišnjih paketića za mališane uzrasta do 8 godina:   

Šestu godinu zaredom organizujemo podelu paketića za decu ratnih veterana. Zbog propisanih mera zaštite, nismo u mogućnosti da organizujemo prigodan program u Pozorištu, kao ranije, nego danas delimo paketiće po kućama. Zahvalio bih kabinetu gradonačelnika, JP „Toplana“ i ostalim pojedincima i kompanijama koji su pomogli da se ovo realizuje. Posebna zahvalnost ide Pozorištu „Lane“ koje nam je izašlo u susret sa kostimima Deda Mraza – kaže Vladimir Radojčić iz Udruženja „Srpski ratni veterani Kikinda“. 

Srpski ratni veterani Kikinde okupljaju više od hiljadu članova, što ih čini jednim od najbrojnijih organizacija u našem gradu. Cilj rada ovog udruženja je skretanje pažnje na veoma težak položaj onih koji su se, kada je trebalo, odazvali pozivu da brane svoju otadžbinu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!