INFO Servis

OŠ „Žarko Zrenjanin“ obeležila Dan škole

U Osnovnoj školi „Žarko Zrenjanin“ danas su, povodom obeležavnja Dana ove obrazovne ustanove, u prepodnevnim satima održane različite kreativne radionice, u kojima su učestvovali nastavnici, učenici i roditelji. Proslava je večeras završena svečanom priredbom u Narodnom pozorištu.

Kao i prethodnih godina, Dan Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ obeležen je radno, nizom radionica i sportskih aktivnosti:

Bile su organizovane kreativne radionice, u okviru kojih su izrađivani predmeti od gline i novogodišnje čestitke. Imali smo i kviz znanja, kao i jezičko takmičenje. U okviru sportskih aktivnosti, gosti su nam bili učenici osnovnih škola „Vuk Karadžić“ i „Jovan Popović“, koji su učestvovali u odbojkaškom turniru – rekao je direktor Tihomir Farkaš.

Centralna proslava organizovana je večeras u Narodnom pozorištu, gde je upriličen prigodan program. Kao plod dugogodišnje saradnje OŠ „Žarko Zrenjanin“ sa Predškolskom ustanovom, realizovana je predstava u kojoj su učestvovala i deca iz vrtića „Miki“ i „Mendo“. Svečanosti je prisustvovala zamenica gradonačelnika, Bosiljka Srdić, koja je istakla da Gradska uprava prepoznaje i podržava razvoj i usavršavanje Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“:

Preostaje mi samo da, u svoje lično i u ime lokalne samouprave, učenicima i zaposlenima u ovoj obrazovnoj ustanovi čestitam Dan škole. Želim im srećno i uspešno zajedničko odrastanje, i da nam donose sve bolje i bolje generacije – rekla je Srdić. 

 

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!