INFO Servis

OŠ „Vuk Karadžić“ pobednik „Igara sa ludajom“

I ove godine tradicionalna kikindska manifestacija otvorena je igrama sa ludajom, namenjenim osnovcima iz škola sa teritorije našeg grada. Najspretniji na današnjem takmičenju bili su đaci OŠ „Vuk Karadžić“, koji su nagrađeni vaučerom poslastičarnice „Fontana“. 

Učenici osnovnih škola sa teritorije našeg grada su i ovoga puta, u okviru „Dana ludaje“ pokazali spretnost i umešnost u igrama sa bundevom. Petočlane ekipe učenika trećeg i četvrtog razreda nadmetale su se u pet zanimljivih disciplina: cepkanju suncokreta, prenošenju bundeva, pronalaženju skrivenih ludaja, krunjenju kukuruza i nošenju balona-ludaja.

Deca sa velikim zadovoljstvom učestvuju u ovom nadmetanju. Zajedno sa svojim navijačima uživaju dok se takmiče u zanimljivim disciplinama – rekla je Olivera Marinkov iz Odseka za poslove razvoja grada, koja je pozvala sve sugrađane da dođu na manifestaciju u okviru koje ih do nedelje očekuje bogat i ineteresantan program.

Ove godine najspretniji su bili đaci OŠ „Vuk Karadžić“, drugo mesto zauzeli su učenici OŠ „Sveti Sava“, treće „Žarko Zrenjanin“ dok je na četvrtom mestu bila OŠ „Jovan Popović“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!