INFO Servis

Ordinacija KI Medik: Važnost redovnih i preventivnih ginekoloških pregleda

Ginekološko-akušerska ordinacija KI Medic, koja se nalazi na adresi Svetosavska broj 43, nudi usluge najsavremenije ultrazvučne dijagnostike, sistematski ginekološki pregled, praćenje trudnoće, mikrobiološke analize, kao i savetovanja o kontracepciji i planiranju porodice. 

Dr Stanislav Blažić, specijalista ginekologije i akušerstva, kaže da bi svaka pripadnica lepšeg pola trebalo  jednom godišnje da ode kod ginekologa. 

Dame od svoje 20 godine života, ili 3 godine nakon stupanja u seksualne odnose, treba da idu redovno kod ginekologa. Pregledi podrazumevaju Papanikolau test, kolposkopiju, ginekološki pregled i ultrazvuk. Papa test može da ukaže na neke promene na grliću materice koje nisu vidljive golim okom, a izlečive su potpuno. U slučaju da one napreduju, mogu dovesti do ozbiljnih oboljenja i stadijuma kada je kasno za lečenje – napominje dr Blažić. 

Ginekološko-akušerska ordinacija „KI Medik“ nalazi se na adresi Svetsosavska broj 43, lokal 6. Telefoni su: 442 940 i 065/ 244 29 40. Radno vreme radnim danima je od 9 do 12 i od 16 do 20 sati, a subotom od 9 do 13 časova.

U ordinaciji rade još dva lekara specijaliste ginekologije, dr Dragana Miladinov i dr Draginja Zorić, a dolaze i konsultanti: radiolozi, urolog i otolarinolaringolog. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!