INFO Servis

Održana skupština Opšteg udruženja preduzetnika

Opšte udruženje preduzetnika Kikinda održalo je juče u Centru za stručno usavršavanje redovnu godišnju skupštinu.  Na sastanku se razgovaralo o unutrašnjoj organizaciji udruženja, predloženi su novi članovi upravnih i izvršnih odbora, i postavljeni novi ciljevi rada udruženja. 

Jasna Marinkov, dr Dragan Rankov i Siniša Pašić

Dr Dragan Rankov, predsednik skupštine Opšteg udruženja preduzetnika Kikinda, istakao je da udruženje u poslednje vreme ima veoma dobru saradnju sa lokalnom zajednicom, što je veoma dobro jer pruža mogućnosti za lakše rešavanje problema kojih je u današnje vreme sve više.

Moramo se malo više angažovati i ne možemo čekati da neko drugi rešava naše probleme, jer mu oni nisu ni poznati. Moramo biti aktivni, iznositi naše probleme, a samim tim i tražiti rešenja– rekao je dr Rankov.

Opšte udruženje preduzetnika Kikinda broji nešto preko šezdeset članova, a kako je rekao predsednik Udruženja Siniša Pašić svi preduzetnici u našem gradu su članovi dok su aktivni samo oni koji plaćaju godišnju članarinu.

Članarina na godišnjem nivou iznosi 2 hiljade dinara što Udruženju mnogo znači, a aktivni članovi dobijaju mnogo jer dobijaju besplatne pravne savete, a dostupne su im i informacije o različitim konkursima i izradi projekata – rekao je Pašić.