INFO Servis

Održan novogodišnji koncert Baletske škole Kulturnog centra

Večeras je u sali Narodnog pozorišta u Kikindi održan tradicionalni novogodišnji baletski koncert, u okviru kojeg su nastupile sve četiri grupe Baletske škole Kulturnog centra. 

Baletska škola Kulturnog centra postoji od 1994. godine, i trenutno ima četiri grupe: najmlađu, koju vodi nastavnica Ingrida Vojvodić Crnomarković, srednju i prirpemnu, koju vode Ana Bujić i Dragana Karanović, novootvorenu grupu u Novom Miloševu, i izdvojeno kikindsko odeljenje Baletske škole Novi Sad.

Baletska škola Kulturnog centra svake godine priređuje novogodišnji koncert. I ovoga puta obradovali smo roditelje, a došao nam je i Deda Mraz da podeli paketiće svoj deci. Svi roditelji su dobili i kalendar sa slikom svog deteta – kaže direktorica Kulturnog centra, Tanja Nožica.

Nakon najmlađih balerina na sceni Narodnog pozorišta nastupile su i polaznice Baletske škole Novi Sad, iz izdvojenog odeljenja u Kikindi. Osim pred Novu godinu, baletska škola tradicionalno priređuje koncerte i povodom Dana žena i u junu mesecu, na kraju školske godine.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!