INFO Servis, Sport

Odlučeno: Novokozaračka “Sloboda“ u Srpskoj ligi

Fudbaleri “Slobode“ iz Novih Kozaraca od naredne sezone nastupaće u Srpskoj ligi – Vojvodina.  Odlukom Fudbalskog saveza Srbije, svi timovi koji su se našli na prvom mestu do 15. marta kada je proglašeno vanredno stanje u nižim ligama stekli su pravo da se nađu u višem stepenu takmičenja, a novokozaračka “Sloboda“ svojim igrama i osvajanjem titule jesenjeg šampiona Vojvođanske fudbalske lige – Istok svakako je ulazak u Srpsku ligu i zaslužila:

Nakon današnjeg sastanka Upravnog odbora kluba odlučeno je da se naša “Sloboda“ sledeće sezone takmiči u Srpskoj ligi grupa Vojvodina. Pored osvojenog prvog mesta u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi – Istok, obezbeđeni su i drugi uslovi za ulazak u viši rang. Nama će u narednom periodu biti neophodna dodatna pojačanja, tako da ćemo na tome raditi, ali mi je drago što ćemo biti deo zaista lepe sportske stvari u našem selu. Još uvek ništa nismo precizirali, ima dosta vremena da se pripremimo, važno je da smo odlučili da ulazimo u Srpsku ligu – istakao je Dragoljub Ćosić, predstavnik novokozaračkog kluba.

Fudbaleri “Slobode“ odluku o ulasnu u Srpsku ligu dočekali su sa oduševljenjem konstatujući da Srpska liga nije više san već činjenica koja ih očekuje već za nekoliko meseci.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!