INFO Servis, Sport

Odbojkašice “Kikinde“ izgubile od “Vršca“: Kikinđanke i dalje liderke na tabeli

U utakmici 2. kola play off faze Prve vojvođanske lige – jug, odbojkašice “Kikinde“ izgubile su na svom terenu u sali OŠ “Jovan Popović“ od ekipe OK “Vršac“. Kikinđanke su nakon sjajne partije i velike borbe ipak poražene sa 3:2. Uprkos ogromnom zalaganju, Kikinđanke nisu uspele da ostvare pobedu, ali je ovo bila jedna od najlepših odbojkaših utakmica koja je potpuno opravdala epitet derbija.

-Jako mi je žao što je moja ekipa ovoga puta izgubila, ali se nadam da ćemo na gostovanju u Vršcu napraviti mnogo bolji rezultat. Mislim da tamo treba da odemo hladne glave, još uvek smo na vrhu tabele, nema razloda da pravimo problem tamo gde ga nema i sigurna sam da će sve biti u redu – istakla je nakon utakmice, odbojkašica “Kikinde“, Andrea Đenić.

Prvi set pripao je gostima sa 25:19, da bi u drugom setu Kikinđanke dobile 25:21. U trećem setu naše odbojkašice gube 25:13, ali u četvrtom uspevaju da osvoje sa 25:22. U odlučujućem petom setu Kikinđanke gube 15:13.

-Čestitam svojim devojkama na zaista odličnoj utakmici. Nemam šta da im zamerim. Prelomili su se neki poeni, pa su ovoga puta završili u njihovu korist, ali to se dešava. Dali smo sve od sebe da ih dobijemo, radi se o zaista kvalitetnoj ekipi, ali ovoga puta nismo uspeli. Mi ostajemo i dalje prvi na tabeli tako da bežimo Vršcu jedan bod i dalje smo u igri – kaže predsednik kikindskog kluba, Igor Golijanin.

 

U trećem kolu play off-a odbojkašice “Kikinde“ narednog vikenda gostuju ekipi “Banat“ u Vršcu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!