INFO Servis, Sport

Odbojkaši “Kikinde“ započeli pripreme: Nastavlja se pohod na viši rang

Kikindski odbojkaši započeli su pripreme za drugi deo sezone koji počinje 30. januara. S obzirom na odlične rezultate ostvarene u prvom delu Druge savezne lige, odbojkaši  MOK “Kikinde“ ne kriju da im je ambicija borba za odlazak u viši stepen takmičenja. Kako bi se to i ostvarilo, u okviru samih priprema, neophodna su i dodatna pojačanja. Tako je kikindski klub bogatiji za još jednog iskusnog srednjeg blokera, Branislava Zobenicu, iz Apatina, koji već duže vreme živi u Novom Sadu, a poseduje i prvoligaško iskustvo:

-Pojačanja su nam neophodna jer imamo dosta mladih igrača koji još uvek nemaju dovoljno iskustva u prelomnim trenucima utakmice, tako da smo doveli iskusnog srednjeg blokera koji će uz ostale iskusne igrače moći da pruži sjajnu partiju na terenu. Biće borbe za prvo mesto u to nema sumnje, ali se svi međusobno po ekipama poznajemo i znamo da možemo da uspemo. Neće biti lako jer imamo dosta igrača koji zbog obaveza na fakultetu nisu u prilici da redovno treniraju, ali to je problem koji imaju svi klubovi. Niko nije napustio našu ekipu, momci su zdravi i spremni da pruže maksimum na terenu – rekao je trener MOK “Kikinde“, Milan Radosavčev.

Kako bi u drugi deo sezone ušli što spremniji, kikindski odbojkaši imaće i dve kontrolne utakmice tokom januara. Potom ih očekuje prilično težak zadatak – 14 prvenstvenih utakmica.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!