INFO Servis, Sport

Odbojkaši “Kikinde“ ostvarili i 16-tu pobedu: Savladan “Vest“ iz Šida

Odbojkaši “Kikinde“ nastavili su sa odličnim izdanjem u sezoni Prve vojvođanske lige ostvarivši i 16-tu uzastopnu pobedu. Ovoga puta, Kikinđani su slavili u Kleku, zbog nemogućnosti igranja na svom terenu, protiv “Vesta“ iz Šida sa 3:2 u setovima. Tako je ostvarena i druga pobeda u Mini ligi, odnosno nadmetanju za ulazak u viši stepen takmičenja – Drugu republičku ligu:

-Mi nismo dugo trenirali i to se već vidi na terenu. Imamo znatno kvalitetniju ekipu, ali nas stigne umor, a nedostatak treninga takođe je evidentan i zato dobijamo utakmice u pet setova. Zaista sam zadovoljan kako i pored određenih problema uspevamo da ostvarimo pobede tako da smo zaista blizu našem cilju, odnosno plasmanu u viši stepen takmičenja. Videćemo kako će se takmičenje odvijati u narednom periodu, ostaje da sačeakmo i dobijemo instrukcije, pa ćemo na osnovu njih tako i da postupimo – rekao je trener MOK “Kikinda“, Milan Radosavčev.

Ukoliko prvenstvo ne bude prekinuto zbog aktuelne situacije sa virusom korona, Kikinđani bi trebalo sledeće nedelje da odigraju utakmicu trećeg kola Mini lige protiv “Vojvodine 3“ u Novom Sadu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!