INFO Servis, Sport

Odbojka (Ž): Kikindske ekipe pretrpele poraze

Odbojkašice “Kikinde“ poražene su na svom terenu u hali Sportskog centra “Jezero“ od “Hercegovine“ iz Ravnog Topolovca sa 3:1 u setovima. Kikinđanke su izgubile u utakmici 12. kola Prve vojvođanske lige i tako znatno umanjile sebi šansu za ulazak u viši stepen takmičenja. “Kikinda“ je izgubila sa 23:25,26:28,25:13 i 14:25. Pomalo neočekivan poraz rezultat je nedovoljne motivacije ekipe:

-Isključivo smo mi sami krivi za poraz. Krivicu preuzimam na sebe. Nisam dovoljno motivisao ekipu, olako smo shvatili protivnika, ali ga nismo potcenili, već kako je vreme prolazilo, puno smo grešili i očekivali da će doći do preokreta. Svaka lopta je skupo koštala, dva seta smo izgubili na razliku, da bi u trećem setu konačno pokazali ono što u stvari možemo, ali smo ponovo grešili u četvrtom setu i pali u igri. Otvorili smo ga jako loše sa lošim prijemom i nekontrolisanim napadom, jednostavno smo se uplašili poraza i bukvalno ništa nije išlo kako treba. Nažalost, do kraja regularnog dela takmičenja ostali smo bez jedne igračice koja je nezgodno naskočila i povredila zglob – rekao je trener OK “Kikinde“, Dragan Pecarski.

U narednom kolu Prve vojvođanske lige, odbojkašice “Kikinde“ probaće da bodove osvoje protiv ekipe “Vršca“. Odbojkašice “KI-0230“ takođe su pretrpele poraz. Kikindske odbojkašice poražene su u utakmici 12. kola Prve vojvođanske lige od lidera na tabeli, pančevačke “Odbojke 013“ sa 3:0 u setovima. Domaćoj ekipi pripala je utakmica sa 25:14,25:23 i 25:20. Nrednog vikenda “KI-0230“ igraće protiv “Hercegovine“ u Ravnom Topolovcu.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!