INFO Servis, Sport

Odbojka: Rutinska pobeda MOK “Kikinde“ protiv “Hajduka“

Odbojkaši MOK “Kikinde“ za nešto više od 50 minuta savladali su ekipu “Hajduka“ iz Kule sa 3:0 u setovima i tako nastavili sa dominacijom u domaćem prvenstvu Prve vojvođanske lige. U utakmici četvrtog kola, kikindski odbojkaši su bez većih problema savladali goste u sali Osnovne škole “Žarko Zrenjanin“ i tako još jednom potvrdili svoju nameru, odnosno plasman u viši stepen takmičenja:

Nije bilo baš najbolje naše izdanje na terenu, nismo uradili sve ono što smo planirali, jer iskreno mislim da mi možemo i mnogo bolje. Ali, pobedi se u zube ne gleda, odradili smo rutinski, nastavili sa pobedničkim nizom i nadam se da ćemo tako i nastaviti u daljem toku domaćeg prvenstva jer nam je želja plasman u viši stepen takmičenja – rekao je nakon utakmice, Jovan Kovačev.

Kikinska ekipa ima problem sa kojim se suočavaju i ostale ekipe u prvenstvu, a to je nedostatak članova i redovnog treniranja. Uprkos tome, u ekipi se nadaju da će uspeti da se izbore za plasman u viši stepen:

Mi jesmo rutinski dobili ovu utakmicu, ali definitivno imamo problem jer trenutno imamo pet igrača koji ne treniraju redovno jer studiraju u drugim centrima ili rade. Oni ne mogu da prisustvuju treninzima i to nam je najveći problem. Nadam se samo da kada budemo igrali sa nekom jačom ekipom neće to poremetiti, ali kako drugima tako je i nama, pa ćemo da vidimo kako ćemo dalje. Za sada nižemo pobede i ja sam veoma zadovoljan – dodao je trener MOK “Kikinde“, Milan Radosavčev.

Sledeće nedelje odbojkaši “Kikinde“ putuju u Vrbas protiv istoimene ekipe na utakmicu petog kola Prve vojvođanske lige – zapad.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!