INFO Servis, Sport

Odbojka: MOK “Kikinda“ slavio protiv “Stražilova“

Odbojkaši “Kikinde“ ostvarili su i treću uzastopnu pobedu u Drugoj saveznoj ligi. Ovoga puta, kikindski odbojkaši slavili su u hali sportskog centra “Jezero“ protiv “Stražilova“ iz Sremskih Karlovaca sa 3:1 u setovima i tako uspeli da ostvare odličan rezultat uprkos solidnoj igri gostujuće ekipe koja je u više navrata zapretila veoma dobrom partijom. Međutim, uspeli su naši odbojkaši da se izbore sa vidno raspoloženim gostima i nastave prvenstvo na najbolji mogući način:

Vidno je da nam nedostaju treninzi na kom bi bili kompletni i zato nam “škripi“ igra na nekoliko važnih mesta, ali kako se sezona igra tako se i mi uigravamo. Odigrali smo solidno, momci su dali sve od sebe i mislim da su nam ovakve utakmice veoma bitne za upoznavanje cele ekipe. Ovo je bila veoma bitna pobeda koja će nam dalje značiti za naredne utakmice da nam da još motivacije da nastavimo još bolje – istakao je Pančevac Miloš Simić, prvotimac “Kikinde“, inače dugogodišnji odbojkaš “Borca“ iz Starčeva.

Da nedostaju trenizi slaže se i trener “Kikinde“, Milan Radosavčev, koji je potvrdio da je to situacija sa kojom moraju da se izbore, odnosno da je prihvate:

-Mi trenutno ne možemo da se organizujemo na drugačiji način, jer u slučaju da želimo da izmenimo sadašnju situaciju, neophodno nam je više sredstava. Trenutno radimo tako što nam odbojkaši treniraju u gradovima u kojim se nalaze, ali je veliki problem kada nemaju zajednički trening. Mi smo odigrali vrlo loše, jesu važna tri boda, ali igra nije bila na visokom nivou i onako kako smo se prvobitno dogovorili, ali je i protivnik bio veoma kvalitetan – dodao je Radosavčev.

Odbojkaše “Kikinde“ narednog vikenda očekuje utakmica ponovo na domaćem terenu, a ovoga puta ugostiće ekipu “Partizana“ iz Bača.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!