INFO Servis, Sport

Odbojka: MOK “Kikinda“ jesenji šampion

Odbojkaši MOK “Kikinde“ uspešno su završili utakmicu sedmog, poslednjeg kola u jesenjem delu šampionata Prve vojvođanske lige protiv “Partizana“ u Baču. Kikinđani su slavili sa 3:1 u setovima i tako prvi deo sezone završili sa svih sedam pobeda. Lepim trijumfom i zaista sjajnim uspehom kikindskih odbojkaša zadovoljan je i trener “Kikinde“, Milan Radosavčev, koji je istakao da je utakmica u Baču bila prilično teška iako su igrali protiv dosta mlade domaće ekipe:

-Imam samo reči hvale za svoje momke koji su ostvarili sve pobede u jesenjem delu šampionata i sa pravom potpuno zasluženo nose titulu prvaka u prvom delu sezone. Veoma sam ponosan na svoje igrače koji na naki način ispisuju stranice kikindske odbojke jer kako seniori tako ni pioniri nisu poraženi u prvesntvu, što je zasta lep uspeh i dobar pokazatelj da Kikinda i te kako ima dobru školu odbojke. Jesenji deo je završen, ali će u ovom periodu biti odigrana i tri kola prolećnog dela, tako da nema opuštanja, već se pripremamo za naredne mečeve – dodao je Radosavčev.

U utakmici petog kola Pionirskog prvenstva Vojvodine po grupama, MOK “Kikinda“ je sa 3:0 u setovima pobedila “Mladost“ u Turiji i tako se sa svih pet pobeda i sa prvog mesta plasirala u devet najboljih ekipa Vojvodine. Sledeći cilj je plasman u četiri najbolje ekipe koje će se boriti za medalje. Što se tiče seniora, naredne nedelje putuju u Maglić na utakmicu protiv ekipe “Maglić 1953“.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!