INFO Servis, Sport

Ništa od finala: Omladinci KMF “Kikinda“ izgubili u Vršcu

Omladinska selekcija Kluba malog fudbala “Kikinda“ izgubila je u revanš utakmici polufinala omladinske Futsal lige Vojvodine. Kikinđani su poraženi sa 8:4 u Vršcu od domaćeg “Foruma“, a kako su u Kikindi remizirali 4:4, finale je ove sezone ostalo samo san. Međutim, imajući u vidu da je selecija tek oformljena, da je ovo novo takmičenje za juniore i da pred našim momcima predstoji još mnogo utakmica, nema razloga za nezadovoljstvo nakon poraza od znatno težeg protivnika kakav je “Forum“:

-Izgubili smo u Vršcu, ali daleko od toga da nismo mogli bolje. Propustili smo nekoliko bitnih šansi, promašili kaznene udarce i sve to je dovelo do poraza. Imali smo našu šansu da pokažemo mnogo bolje, ali nismo uspeli. Protivnik je zaista bio težak, radi se o iskusnoj ekipi iz Vršca, znali smo da će biti jako teško, ali nijednog momenta se momci nisu predali. Pružili smo koliko smo mogli, mi smo zaista zadovoljni plasmanom u polufinale ovog novog takmičenja i možemo da budemo samo ponosni na našu juniorksu selekciju. Ovo će nam biti samo podstrek za sledeću sezonu, kada ćemo ponovo pokušati da napadnemo sam vrh takmičenja i ostvarimo još povoljniji rezultat – istakao je nakon utakmice član uprave KMF “Kikinda“, Predrag Popović.

Klub malog fubala “Kikinda“ oformljen je pre deset godina, a okupljanjem juniorske selekcije, klub je ispisao i stranice istorije kikindskog malog fudbala. Ponosni na tu činjenicu, ostvarili su veoma dobre razultate u novom takmičenju omladinske Futsal lige Vojvodine, pobeđivali redom protivnike dok nisu zaustavljeni u Vršcu. Radi se o mladim igračima pred kojim je tek karijera i koji su željni dokazivanja na terenu, što znači da ih u sledećoj sezoni očekuje zaista dobar mali fudbal.

Pratite nas FB
error: Content is protected !!