INFO Servis

Monodrama Anđelke Prpić sutra u Pozorištu

Predstava „Šta me snađe“ biće izvedena na sceni Narodnog pozorišta u Kikindi u sredu, 14. marta. Zbog velikog interesovanja monodrama Anđelke Prpić biće odigrana u dva termina, od 18 i od 20 sati. 

Foto: b92.net

Komad je nastao po tekstu Nebojše Romčevića, a režiju potpisuje Branko Đurić Đura. Glumica Anđelka Prpić za naš radio kaže da ne dolazi u naš grad prvi put, ali da joj je ovo prva poseta Kikindi kada je u pitanju igranje pozorišne predstave.

Strašno se radujem što dolazim u Kikindu, čula sam da je publika divna i da je navikla na dobre predstave. Iz tog razloga imam i malo veću tremu i odgovornost da sve prođe kako treba, i nadam se da ću biti na visini zadatka. 

Monodrama „Šta me snađe“ je po žanru komedija, ali je tema predstave ozbiljna:

Predstava se bavi moralom i pitanjem puste želje da se napreduje u ovom današnjem, savremenom korporativnom svetu. Bavi se i time kako ljudi ne biraju sredstva kako bi došli do nekih novih pozicija. Postavlja se pitanje da li se treba ili ne treba kajati, i da li treba biti moralan. Tema je ozbiljna ali se trudimo na duhovit i zanimljiv način to ispričamo publici i da se oni pre svega zabave i relaksiraju – kaže popularna glumica.

Anđelka se u ovoj komediji pojavljuje u čak 12 različitih uloga.