INFO Servis

Mini sajam preduzetnika u subotu u Kikindi

Sada već tradicionalni Mini sajam preduzetništva međunarodnog karaktera, biće otvoren u centru grada u subotu, 21. septembra u 10 časova. Organizatori očekuju više od šezdeset izlagača.

Preduzetnici će i ove godine, u okviru manifestacije „Dani ludaje“, u petak i subotu, imati priliku da prezentuju svoje proizvode, ostvare nove kontakte i dobiju informacije kako da plasiraju svoje proizvode. Mini sajam preduzetništva i ove godine organizuje Udruženje preduzetnika, uz podršku lokalne samouprave, Regionalne privredne komore Severnobanatskog okruga i Privredne komore Srbije:  

Zahvaljajujući njihovoj pomoći, za razliku do prethodnih godina, kada smo se mučili da isfinansiramo događaj, ovoga puta smo imali dovoljno sredstava. Pozvao bih sve preduzetnike i sve one koji žele da vide ponudu izlagača, da dođu na Sajam – kaže Siniša Pašić iz Udruženja preduzetnika Kikinda, i dodaje da je većina izlagača iz Kikinde i okoline, dok će desetak biti iz regiona. 

Mini sajam preduzetništva, koji će ove godine biti održan 13. put, na početku je okupljao oko dvadeset izlagača, dok ih je prošle godine bilo blizu sedamdeset. Prema rečima Siniše Pašića, ove godine bilo je više prijavljenih preduzetnika, nego što ima mesta za izlagače: 

Zbog prostora nismo mogli još desetak izlagača da uvrstimo u ovogodišnji Sajam. To ide u prilog činjenici da više ne tapkamo u mestu. Pozvao bih sve preduzetnike da postanu članovi Udruženja, jer smo tako jači, a za godišnju članarinu od svega 2 hiljade dinara mogu da dobiju informacije o izmenama i dopunama zakona, kao i o različitim fondovima, subvencijama i kreditima za podsticaje. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!