INFO Servis

„Lane“ 7. juna otvara vrata za najmlađu pozorišnu publiku

Dečje pozorište „Lane“, jedini teatar za mališane na terirotiji Severnobanatskog okruga, nastavlja sezonu u nedelju, 7. juna, kada će na letnjoj sceni biti izvedena predstava „Tri praseta“. Početak je u 17 i 19 sati. 

Nakon tromesečne pauze najmlađi ljubitelji pozorišta imaće prilikom ponovo da uživaju u predstavama na letnjoj sceni Dečjeg pozorišta „Lane“. Aleksandar Maletin kaže za naš radio da su on i njegove kolege veoma nestrpljivi da se ponovo nađu na sceni i druže sa svojom publikom:

Posebno nam je zadovoljstvo što ćemo igrati na letnjoj sceni, u našoj prelepoj bašti, koju smo doterali, zasadili cveće, tako da će ambijent biti vrlo prijatan za druženje. Veoma se radujemo što ćemo ponovo igrati, svakodnevno se okupljamo, sređujemo prostor i dvorište, tako da će do nedelje sve biti spremno da se ponovo družimo i uživamo kao nekad i nadamo se da će se tražiti karta više. 

Naš sagovornik kaže da će se predstave u „Lanetu“ igrati tokom celog leta, a u nedelju, 7. juna će na repertoaru biti „Tri praseta“:

Tekst je radila Nada Adamović, a igramo je već dvadesetak godina. Ovoga puta će je izvesti starija ekipa, igraće Zoran Rajić, Sanja Petkov, Aleksandar Krulj, moja malenkost i drugi glumci koje je publika navikla da gleda na našoj sceni. Predstava će biti izvedena u dva termina, od kojih će jedan sigurno biti u 17 časova, dok ćemo o drugom naknadno obavestiti publiku – kaže Maletin. 

Dečje pozorište „Lane“ se nalazi u Ulici Kralja Petra I broj 42, a ulaznice možete rezervisati na 064/15 89 314. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!