INFO Servis, Sport

Kuglanje: Kikinđanke u samom vrhu tabele, pao i “Petrovaradin“

Kuglašice kikindskog “Radničkog“ ponovo su obradovale svoje navijače najnovijom pobedom protiv “Petrovaradina“. Kikinđanke su u 10. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina savladale u kuglani u Zrenjaninu gošće sa 6:2 i tako nastavile dominaciju u prvenstvu i nalaze se u samom vrhu tekućeg prvenstva:
 
-Bila je ovo lagana utakmica, devojke su bile na nivou zadatka, imala sam jedan loš rezultat, ali to nije, srećom, uzelo maha. Lošu sreću je imala i Jasmina Draganov te je izgubila samo 6 čunjeva. Sledi nam pauza u prvenstvu do 29. februara. Sledeće nedelje igramo parovno prvenstvo Vojvodine, naša ekipa je prijavila tri para. Nadam se da će se neko bar plasirati na državno prvenstvo. Veoma sam zadovoljna rezultatima koje postižemo, a dobri rezultati samo su nam vetar u leđa da pokažemo javnosti da možemo još mnogo bolje da napredujemo – istakla je nakon utakmice Nada Komanov, članica kikindskog “Radničkog“.
 
Kikinđanke redovno takmičenje u prvesntvu nastavljaju 29. februara, a ovoga puta očekuje ih u 11. kolu Prve lige Srbije ekipa Sente u istoimenom mestu.
Pratite nas FB
error: Content is protected !!