INFO Servis, Sport

Košarka (Ž): SO ŽKK tesno sa Beograđankama: Kikinđanke izgubile od RAS-a

Košarkašice SO ŽKK izgubile su u utakmici 4. kola Prve ženske regionalne lige – sever. Kikinđanke su u hali Sportskog centra “Jezero“ i pored odlične pružene partije izgubile sa 68:64 od beogradskog RAS-a, ekipe koja ima najkvalitetniji sastav u prvenstvu i koja svakako pretenduje da se plasira u viši stepen takmičenja. Ono što raduje, jeste da su naše košarkašice pokazale da mogu da se nose sa znatno iskusnijim i kvalitetnijim ekipama:

-Nemam šta svojim devojkama da zamerim jer su dale sve od sebe u utakmici koju su zaista mogle da dobiju. Nedostajalo nam je i malo sreće, pa da smo slavili protiv ekipe koja svakako pretenduje da se plasira u viši stepen takmičenja. Zato me utakmica koju sam videla na terenu raduje imajući u vidu da smo pokazali da svakako možemo da se takmičmo sa svim u prvenstvu i da svako može da bude savladan. Žao mi je što smo isputile pobedu, ali kada se pruži maksimum, nema šta da se zameri – istakla je nakon utakmice, predsedica SO ŽKK, Mirjana Mićić Milanović.

-Mi smo nedavno igrale u finalu KUP-a, a sada smo pružile odličnu partiju protiv znatno iskusnijeg protivnika. Sve to je dokaz da smo mi mlada ekipa pred kojom su lepi dani u košarci i ekipa za koju sam sigurna da će biti najbolja u prvesntvu. Do tada je potrebno da treniramo i radimo na sebi, a rezultati će doći kako mi budemo napredovali – dodala je predsednica kluba.

U narednom kolu, košarkašice SO ŽKK imaće teškog protivnika s obzirom na to da ih očekuje gostovanje u Banatskom Karađorđevu protiv “Karađorđeva“.

Foto: CVIX

Pratite nas FB
error: Content is protected !!