INFO Servis

Konkurs „Zajednici zajedno“: Kikindi 17 miliona dinara za video nadzor u školama

Kompanija NIS će u okviru programa „Zajednici zajedno 2020“ podržati 72 projekta.  Za realizaciju projekata Kikinda je dobila sredstva u ukupnom iznosu od 17 miliona dinara, za uvođenje sistema video nadzora, u cilju stvaranja bezbednijeg okruženja u 11 škola. 

Budžet za podršku u Kikindi i okolnim mestima, u iznosu od 17 miliona dinara, dobijen je za projekat „Uvođenje sistema video nadzora u cilju stvaranja bezbednijeg okruženja u 11 škola na teritoriji Grada Kikinde“: OŠ “Sveti Sava”, OŠ “Vuk Karadžić”, OŠ “Jovan Popović”, OŠ “Đura Jakšić”, OŠ “Feješ Klara”, OŠ “6. oktobar”, OMŠ “Slobodan Malbaški”, Tehnička škola Kikinda, Srednja stručna škola “Miloš Crnjanski”, Gimnazija “Dušan Vasiljev” i Ekonomsko-trgovinska škola.

Programom su podržane osnovne i srednje škole iz 12 partnerskih gradova i opština u našoj zemlji, u kojima NIS ostvaruje najveći deo svojih poslovnih aktivnosti: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Кikinda, Кanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Do sada je kroz program podrške lokalnim zajednicama uloženo 1,2 milijarde dinara i podržano 950 projekata od značaja za razvoj šire društvene zajednice.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!