INFO Servis

Knez za Radio Ami: „Kikinđani su mi izuzetno dragi, jedva čekam koncert u petak“

Nenad Knežević Knez, poznati pevač pop muzike, održaće koncert u sali Narodnog pozorišta u petak, 14. ferbuara, sa početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan. 

Tri dana pred koncert, Nenad Knežević Knez kaže za naš radio da sa nestrpljenjem očekuje nastup u našem gradu, u koji uvek rado dolazi:

Imao sam koncert u Kikindi pre dve decenije. Nakon toga, pre osam godina, pozvan sam i da nastupim na Festivalu za decu „Ta se pesma ljubav zove“. To mi je bilo izuzetno zadovoljstvo, jer inače dosta sarađujem sa dečjim horovima i napisao sam dosta pesama za decu. Bio je to jedan zaista predivan nastup za mene – kaže Knez. 

Nenad Knežević Knez solo karijeru započeo je 1992. godine, a najveću popularnost imao je sredinom devedesetih godina. Prvi album „Kao magija“ objavio je 1994. godine, koji mu je doneo priznanja kao što su „Oskar popularnosti“, „Zlatni hit“, „Zlatna kaseta“, „Zlatna palma“, „Melko“ i druge.

Neki od njegovih najvećih hitova su „Da l si ikada mene voljela“, „Ti si kao magija“ i „Vjeruj“, a kako nam otrkiva, publika će u petak imati priliku da čuje nešto drugačije aranžmane poznatih numera:

Moram da najavim i moju novu ekipu, u pitanju su sjajni muzičari koji su završili džez akademiju, braća Milijanović. Tako da će moje poznate pesme imati i tu novu, džez notu. Dragi moji Kikinđani, zaista sam nestrpljiv i jedva čekam da se vidimo 14. ferbuara u Pozorištu, svi ste dobro došli, uživaćemo zajedno – poručio je Knez.

Koncert je poklon lokalne samouprave sugrađanima povodom Dana zaljubljenih. 

Fotografije: Fejsbuk

Pratite nas FB
error: Content is protected !!