INFO Servis

Junajted grupa pomaže zemljama u regionu sa 3 miliona dolara, Srbiji namenjen milion

Junajted grupa, koja posluje u sedam zemalja u regionu, u duhu solidarnosti zbog borbe koronairusom, doniraće medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrednosti od 3 miliona dolara, od kojih će naša zemlja dobiti milion. Pored novčane donacije od 220.000 dolara, naručeno je 8.800 najkvalitetnijih kompleta testova za virus, 11 medicinskih ventilatora (hirurških respiratora), 250.000 maski, 440 toplomera i 7.000 zaštitnih naočara u vrednosti od 800.000 dolara. Celokupna medicinska oprema naručena je i plaćena još 15. marta, a na organizaciji isporuke, koja počinje ove nedelje, United Grupa je radila sa vladama u regionu. 

U danima u kojima je svima potrebna hrabrost i podrška, Junajted grupa želi da pomogne da svi zajedno što pre prebrodimo jednu od najvećih svetskih zdravstvenih kriza, i da olakša medicinskim radnicima obavljanje posla, a građanima omogući dodatnu sigurnost. U okviru Junajted grupe u Srbiji posluju SBB, United Cloud, United Media sa televizijskim kanalima N1, Nova S, Sport Klub, Grand, Pikaboo, Vavoom, Cinemania, Lov i ribolov, IDJ, Brainz, portalom nova.rs i marketing agencijama Cas Media i Direct Media.

Zbog epidemije koja je uslovila ostanak građana kod kuće Junajted grupa već je otključala TV kanale na svojim platformama u celom regionu za koje je dobila dozvole, uverena da je bitno da svi budemo solidarni i da je svaka podrška građanima u celom regionu važna. 

Junajted grupa je vodeći provajder telekomunikacionih i medijskih usluga u jugoistočnoj Evropi. Kao deo vodeće međunarodne investicione kompanije BC Partners posluje u Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Severnoj Makedoniji i Bugarskoj.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!