INFO Servis

Izlog cvećare „Zvončica“ najlepši u gradu

Lokalna samouprava je i ove godine, uoči manifestacije „Dani ludaje“ raspisala Konkurs za izbor najlepše uređenog izloga u Kikindi. Članovi žirija obišli su danas pre podne prijavljene izloge i doneli jednoglasnu odluku da je izlog cvećare „Zvončica“, koja se nalazi na Trgu, najlepše uređen u gradu.  

Ovo je drugi put da se u sklopu programa manifestacije „Dani ludaje“ organizuje izbor za najlepši izlog. Ovoga puta u konkurenciji je bilo sedam izloga, lepo uređenih i na kreativan način ukrašenih plodovima jeseni. Nakon što su članovi komisije obišli sve prijavljene, za najlepši je proglašen izlog cvećare „Zvončica“. 

Žiri je nakon obilaska prijavljenih izloga bodovao svaki, a nakon sabiranja najviše poena imala je cvećara „Zvončica“, koja je zadovoljila sve kriterijume. Drago nam je što se mnogo naših sugrađana pridružuje obeležavanju ove manifestacije, koju ćemo, nažalost, ove godine obeležiti vrlo skromno – rekala je Ramona Tot, član Gradskog veća. 

Pobednica, Mirjana Brkić kaže da se zaposleni u ovoj cvećari svake godine kada su „Dani ludaje“ trude da ukrase izlog. Drugu godinu zaredom, koliko se i organizuje ovo takmičenje, prijavili su svoju radnju: 

Bio mi je potreban jedan dan da sve pripremim. Ideja i kreativnosti nikad ne manjka, a veliko je zadovoljstvo učestvovati u ovome -rekla je vlasnica „Zvončice“. 

Pobednica je kao nagradu osvojila večeru u restoranu za dve osobe. 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!