INFO Servis

Izlog Apoteke „Stesa“ najlepši u gradu

Lokalna samouprava je treću godinu zaredom, uoči manifestacije „Dani ludaje“ raspisala konkurs za najlepše uređen izlog u gradu. Nakon što je komisija obišla sve prijavljene izloge, donela je odluku da ovogodišnju titulu najlepšeg izloga ponese Apoteka „Stesa lek“, kod Muzičke škole. 

Izbor za najlepši izlog organizovan je treći put, a ove godine u konkurenciji se našlo 4 izloga, lepo uređenih i na kreativan način ukrašenih plodovima jeseni. Nakon što su članovi komisije obišli sve prijavljene, za najlepši je proglašen izlog Apoteke „Stesa“u centru grada: 

Moje koleginice su zaslužne za ovo priznanje, jer se tokom cele godine, a posebno za „Dane ludaje“, potrude da lepo urede izlog. Ove godine obeležavamo i značajan jubilej apotekarske ustanove, 20 godine, tako da mi je drago što je ovo priznanje baš ove godine pripalo našem kolektivu – kazao je mr Aleksandar Jarić, vlasnik AU „Stesa lek“. 

Tatjana Vuković iz Turističke organizacije Kikinde kaže da je konkurencija bila jaka i da komisija nije imala lak zadatak da izabere najlepše uređen izlog, a prema njenim rečima ovoga puta presudila je kreativnost:

Drago nam je što sugrađani rado učestvuju u našoj tradicionalnoj manifestaciji i daju svoj doprinos tako što ukrašavaju svoje izloge. Nadamo se da će naredne godine u konkurenciji biti još više ovako kreativnih učesnika. Mlade apotekarke iz „Stese“ su se zaista potrudile i vidi se da su vodile računa o svakom detalju  – rekla je Vuković. 

 

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!