INFO Servis

Institut za ženski sport počinje sa radom ovog vikenda

Institut za ženski sport počinje sa radom ovog vikenda, saopštila je Marina Maljković, selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije i idejni tvorac.

Cilj insituta, koji je pokrenut u julu, jeste da se što više devojčica besplatno bavi sportom i da Srbija u budućnosti ima još više medalja u ženskom sportu.

Sa velikim zadovoljstvo bih htela da najavim početak rada Instituta za ženski sport. Ovog vikenda pozivam sve devojčice u Kikindi na trening streljaštva„, rekla je Maljković Tanjugu, dodavši da se pridržavaju svih propisanih  mera. Devojčicama će biti  ponuđeno potpuno besplatno nešto, što će im  samo ko0ristiti u životu, navela je Maljković. 

Ovo je početak, radimo na tome da i u drugim krajevima Beograda, ali i drugim mestima u Srbiji pokrećemo naše besplatne školice. O svim detaljima, roditelji mogu da se informišu na Facebook i Instagram stranicama Instituta za ženski sport“, istakla je Maljković.

Sportistkinje ambasadorke Instituta su košarkašica Sonja Vasić, tekvondistkinja Milica Mandić, strelkinja Zorana Arunović i teniserka Olga Danilović.

 

 

 

 

Izvor: Kurir

Foto: Novosti

Pratite nas FB
error: Content is protected !!