INFO Servis

Humanitarna akcija „Paketići za decu sa Kosova“

Gradski odbor Saveza potomaka ratnika Srbije od 1912. do 1920. godine Kikinda, na poziv prijatelja iz Humanitarne organizacije “Svi za Kosmet“, pridružuje se akciji sakupljanja sredstava za pravljenje i podelu prazničnih paketića ugroženoj deci iz enklava u južnoj srpskoj pokrajini. 

GrO saveza potomaka ratnika poziva pojedince, firme, škole i sve ostale dobrog srca da učestvuju u ovoj akciji. Cilj je da se pomogne najugroženijima i da im se ulepašaju predstojeći praznici. 

Ovo je peta uzastopna godina kako se ova akcija organizuje, a samo tokom prošlogodišnje akcije obradovani su mališani iz 123 enklave i podeljeno je 5.300 paketića. Ove godine planira se isto, ali se neće uspeti bez pojedinaca, firmi i svih ljudi dobre volje. Pozivaju se svi koji to žele i mogu, da doniraju slatkiše, slaniše, igračke, kao i novčane donacije kako bi se napravili paketići. Nakon akcije, Humanitarna organizacija “Svi za Kosmet“ sačiniće izveštaj, u koji će javnost imati uvid. Akcija traje do 27. decembra, a paketići će biti podeljeni za Srpsku Novu godinu i Savindan. Akcija se sprovodi u 70 gradova i 11 zemalja. 

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na broj telefona 061/221 67 81, a prikupljena sredstva mogu se dostaviti u prostorijama GrO Saveza potomaka ratnika Srbije 1912 – 1920. godine, radnim danima od 10 do 14 časova.

 

Pratite nas FB
error: Content is protected !!